Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Club Sportiv Olimpia Bucuresti

Probabil cel mai bun club sportiv din Romania

Andrei Orzan a câștigat etapa Ligii Naționale de Snooker

/
/
265 Views

În perioada 14-17 septembrie, la Centrul Național de Snooker din București a avut loc o nouă etapă în cadrul Ligii Naționale de Snooker.

În finală, Andrei Orzan s-a impus cu scorul de 6-4 în fața coechipierului său de la CS Olimpia București, Mihai Vladu. Anterior, în semifinala cu Matei Roșca, Andrei Orzan, a reușit, în victoria cu 5-1 la frame-uri, două break-uri de 54 respectiv 52 de puncte.

În clasamentul general cumulat, Andrei Orzan este lider cu 1820 de puncte, urmat pe podium de alți doi colegi de la Olimpia, Rareș Sincă, 1360 de puncte, dar și Paul Croitoru cu 1170de puncte în cont.

La fete, podiumul este compus, integral, din sportive care sunt, de asemenea, legitimate la CS Olimpia București. Iată cum arată ierarhia sexului frumos:

  1. Roxana Bujor 1940 de puncte
  2. Corina Mărăcine 1520
  3. Monica Manolache 1300

Top 5 articole interesante:

This div height required for enabling the sticky sidebar