Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Club Sportiv Olimpia Bucuresti

Probabil cel mai bun club sportiv din Romania

img

Bronz balcanic pentru baschetbaliste

/
/
179 Views

În această săptămână, patru jucătoare legitimate la CS Olimpia București au participat la Balcaniada de baschet U15, care a avut loc la Arena de Baschet din București.

Fetele noastre, în funcție de vârstă, au fost împărțite în două echipe. Astfel, la România A au jucat baschetbalistele U15, printre care Tania Fiereșteanu și Valentina Călin. La echipa România B, compusă din jucătoare U14, le-am avut pe Evelina Petrof și pe Ruxandra Stegăruș.

1x1.trans - Bronz balcanic pentru baschetbaliste

În ultima etapă a competiției, a fost programat derby-ul românesc, câștigat, poate surprinzător, de mezinele  România B cu 60-57. Totuși, în clasamentul final, România A a fost a treia, cucerind medaliile de bronz, după Ungaria și Turcia. România B a fost a patra, înaintea Bulgariei, care a închis ierarhia.

[AdSense-B]

Top 5 articole interesante:

This div height required for enabling the sticky sidebar