Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Club Sportiv Olimpia Bucuresti

Probabil cel mai bun club sportiv din Romania

img

Final cu medalii pentru înotători, la Hunedoara

/
/
113 Views

Campionatele Naționale de înot în bazin scurt (25 metri), pentru seniori, tineret și juniori, organizate de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern la Hunedoara.

Daniel Macovei a cucerit medalia de bronz  la 50 metri liber, cu 22:75, iar Ștefania Dospin a adus clubului un argint la 50 spate, cu 30:30. Andrei Anghel, la 100 metri spate, a fost al treilea, cu 54:89, iar ștafeta de 4X50 metri masculin a câștigat titlul național la seniori, în componența Anghel, Grigore, Deznan și Macovei, cu timpul cumulat de 1:40:58.

hunedoara1

Toate performanțele de mai sus s-au notat la nivelul seniorilor. La tineret, Ștefania Dospin este campioană națională la 50 metri spate, cu timpul de 30:30 în finală, Andrei Anghel are medalia de aur la 100 metri spate, cu 54:89, la aceeași probă apărând în clasamentul de la tineret, pe locul 3, Paul Roșioru, cu 56:13. Simona Savastița a înregistrat timpul de 5:01:49 la 400 metri mixt, echivalent pentru o medalie de bronz la tineret.

O a doua ștafetă a CS Olimpia București, cea de 4X50 metri liber masculin (Toma, Ștefănescu, Valle, Bonchiș) a adus în palmares o medalie de bronz la juniori, cu timpul însumat de 1:54:58.

Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor pentru frumoasa comportare de la Hunedoara.

[AdSense-A]

Top 5 articole interesante:

It is main inner container footer text