Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Club Sportiv Olimpia Bucuresti

Probabil cel mai bun club sportiv din Romania

img

Prestația pugiliștilor noștri la Campionatele Naționale de cadeți

/
/
105 Views

Delegația CS Olimpia București a participat la Campionatele Naționale de cadeți de la Zalău, sub comanda antrenorului Robert Băeatu.

La categoria de greutate 59 de kilograme, Cătălin Vicențiu a ajuns în sferturile de finală. El a ratat medalia, dar a demonstrat că este un boxer de viitor, cu potențial. În primul tur el l-a învins pe favoritul principal al categoriei, după care a cedat, înainte de careul de ași, în fața sportivului care la final de competiție a devenit noul campion național.

În cadrul aceluiași eveniment de la Zalău, a avut loc și un concurs național, la categoria de greutate 36 de kilograme, în care Andrei Căpățână a disputat finala. Experiența acumulată de către pugilistul nostru, ca și de colegul său de altfel, este foarte importantă în actualul context.jitaru

Top 5 articole interesante:

It is main inner container footer text